Trading4Living - פורום שוק ההון | פורום מניות | פורום מט"ח | פורום מעוף | פורום ניתוח טכני | פורום בורסה | פורום מסחר אוטומטי

חזור   Trading4Living פורום שוק ההון > שאלות על מה ולמה ... > שאלות ותשובות

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-03-05, 21:32   #1
System
Guest
 
הודעות: n/a
ברירת מחדל

לכל אלו ששאלו איך מוסיפים צבע ואיך מוסיפים לינק ואיך מגדילים אותיות וכו
המדריך

לסרט הוידאו
  הגב עם ציטוט
ישן 18-03-05, 22:46   #2
יעל
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Aug 2004
הודעות: 1,086
יעל is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

יופי


yuph -בעברית טופי


מצגת לעניין

כל הכבוד

תודה רבא
יעל מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 10:08   #3
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by יעל@18 Mar 2005, 09:54 PM
יופי


yuph -בעברית טופי


מצגת לעניין

כל הכבוד

תודה רבא
בוא נראה[COLOR=red][SIZE=7]
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 10:08   #4
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by sardin@19 Mar 2005, 09:16 AM
בוא נראה[COLOR=red][SIZE=7]
לא עובד
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 11:02   #5
יעל
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Aug 2004
הודעות: 1,086
יעל is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ניסיון ,תשובה למטה
יעל מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 11:03   #6
יעל
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Aug 2004
הודעות: 1,086
יעל is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

צריך להכחיל את המילה כמו לפני שמוחקים או מעתיקים...ככה לפני כל פעולה צבע]<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>גודל </span>
או גופן
יעל מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 13:49   #7
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by יעל@19 Mar 2005, 10:11 AM
צריך להכחיל את המילה כמו לפני שמוחקים או מעתיקים...ככה לפני כל פעולה צבע]<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>גודל </span>
או גופן
זה בדיוק מה שאני עושה אבל זה לא עובד[SIZE=7]
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 14:45   #8
System
Guest
 
הודעות: n/a
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by sardin@19 Mar 2005, 12:57 PM
זה בדיוק מה שאני עושה אבל זה לא עובד[SIZE=7]
סרדין זה לא כל כך מסובך
תראה העניין הוא הקוד
יש לך את הקוד של כל דבר נניח אנחנו רוצים לעשות מילה באותיות גדולות
אנחנו רושמים את המילה מסמנים אותה עם העכבר בצורה הבאה לוחצים על קליק שמאלי ומשאירים אותו לחוץ ומעבירים את העכבר על המילה שאותה נרצה לשנות כאשר המילה מסומנת היא תהיה מוארת בכחול
ואז אתה עוזב את הקליק של העכבר המילה צריכה להישאר מוארת ואת אתה הולך לסרגל וכל מה שתשנה אותה אם זה לצבע אחר או להגדיל אותה הכול יתבצע על הסימון באם אתה לא מצליח לסמן את המילה

תעשה את השלבים הבאים

נניח אנחנו רוצים להגדיל מילה
לקל קוד יש התחלת קוד וסיום קוד
אם אני אלך "לגודל"
וסתם אלחץ הוא ייתן לי את הקוד הבא
קוד:
[SIZE=7] - קוד התחלה של מילה מוגדלת 
[/SIZE] - קוד סיום של מילה מוגדלת
כדי שמילה תצא מודגלת צריך שהמילה המודגשת תהיה בין הקוד של התחלה לקוד הסיום

אם לא סימנת נכון את המילה או סימנת רק חלק ממנה לפני שבחרת לשנות אותה תוכל לשנות את המילה ולהתאים אותה בצורה כזאת שתהיה בתוך הקוד ואז זה ייצא בסדר

הינה קודים של כמה מהאפשרויות

קוד לצבע כחול
קוד:
[color=blue]
 [/color]
קוד לצבע ירוק
קוד:
[color=green]
 [/color]
קוד למילה מודגשת
קוד:
[b]
[/b]
רואה איך כל קוד בנוי מ 2 גורמים התחלה וסיום כל מילה שתהיה בין הקוד ההתחלה לבין קוד סיום תקבל את מאפייני הקוד

עד כאן בנושא
  הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 14:53   #9
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by System@19 Mar 2005, 01:53 PM
סרדין זה לא כל כך מסובך
תראה העניין הוא הקוד
יש לך את הקוד של כל דבר נניח אנחנו רוצים לעשות מילה באותיות גדולות
אנחנו רושמים את המילה מסמנים אותה עם העכבר בצורה הבאה לוחצים על קליק שמאלי ומשאירים אותו לחוץ ומעבירים את העכבר על המילה שאותה נרצה לשנות כאשר המילה מסומנת היא תהיה מוארת בכחול
ואז אתה עוזב את הקליק של העכבר המילה צריכה להישאר מוארת ואת אתה הולך לסרגל וכל מה שתשנה אותה אם זה לצבע אחר או להגדיל אותה הכול יתבצע על הסימון באם אתה לא מצליח לסמן את המילה

תעשה את השלבים הבאים

נניח אנחנו רוצים להגדיל מילה
לקל קוד יש התחלת קוד וסיום קוד
אם אני אלך "לגודל"
וסתם אלחץ הוא ייתן לי את הקוד הבא
קוד:
[SIZE=7] - קוד התחלה של מילה מוגדלת 
[/SIZE] - קוד סיום של מילה מוגדלת
כדי שמילה תצא מודגלת צריך שהמילה המודגשת תהיה בין הקוד של התחלה לקוד הסיום

אם לא סימנת נכון את המילה או סימנת רק חלק ממנה לפני שבחרת לשנות אותה תוכל לשנות את המילה ולהתאים אותה בצורה כזאת שתהיה בתוך הקוד ואז זה ייצא בסדר

הינה קודים של כמה מהאפשרויות

קוד לצבע כחול
קוד:
[color=blue]
 [/color]
קוד לצבע ירוק
קוד:
[color=green]
 [/color]
קוד למילה מודגשת
קוד:
[b]
[/b]
רואה איך כל קוד בנוי מ 2 גורמים התחלה וסיום כל מילה שתהיה בין הקוד ההתחלה לבין קוד סיום תקבל את מאפייני הקוד

עד כאן בנושא
סיסטם הדברים היו ברורים לי , לא יוצא אצלי יתכן והמערכת שלכם לא תומכת בדפדפן של מוזילה
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 14:56   #10
System
Guest
 
הודעות: n/a
ברירת מחדל

תומך תומך
  הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 15:03   #11
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by System@19 Mar 2005, 02:04 PM
תומך תומך
נסיון נוסף[SIZE=7]
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 15:05   #12
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by sardin@19 Mar 2005, 02:11 PM
נסיון נוסף[SIZE=7]
זהו נמאס[SIZE=7][COLOR=red]
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 15:07   #13
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by sardin@19 Mar 2005, 02:13 PM
זהו נמאס[SIZE=7][COLOR=red]
משהו דפוק במערכת[SIZE=7][SIZE=7][SIZE=7]
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 15:11   #14
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by sardin@19 Mar 2005, 02:15 PM
משהו דפוק במערכת[SIZE=7][SIZE=7][SIZE=7]
אלי
קוד:
[SIZE=7][SIZE=7][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=7]
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 15:49   #15
System
Guest
 
הודעות: n/a
ברירת מחדל

נו אתה רואה המילים לא בתוך הקוד בגלל זה זה יצא עם חצאי מילים וחצאי קוד

אתה יודע מה תעשה ניסיון נוסף אבל בצורה אחרת

ככה שלב ראשון לך למקום ריק ופשוט תלחץ נניח על צבע אדום בלי לסמן כלום ואז יופי לך תחילת של קוד
מתחת לקוד תרד שורה ותרשום סתם מילה שאותה נצבע ואז לייד רובליקת "צבע" יש לך לינק שרשום עליו
"סגור את כל התגיות הפתוחות " תלחץ עליו והוא ירשום כבר את הקוד המסיים ושלח את ההודעה ...


מילה
  הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 16:40   #16
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by System@19 Mar 2005, 02:57 PM
נו אתה רואה המילים לא בתוך הקוד בגלל זה זה יצא עם חצאי מילים וחצאי קוד

אתה יודע מה תעשה ניסיון נוסף אבל בצורה אחרת

ככה שלב ראשון לך למקום ריק ופשוט תלחץ נניח על צבע אדום בלי לסמן כלום ואז יופי לך תחילת של קוד
מתחת לקוד תרד שורה ותרשום סתם מילה שאותה נצבע ואז לייד רובליקת "צבע" יש לך לינק שרשום עליו
"סגור את כל התגיות הפתוחות " תלחץ עליו והוא ירשום כבר את הקוד המסיים ושלח את ההודעה ...


מילה




באתי ראיתי ניצחתי
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 16:41   #17
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by System@19 Mar 2005, 02:57 PM
נו אתה רואה המילים לא בתוך הקוד בגלל זה זה יצא עם חצאי מילים וחצאי קוד

אתה יודע מה תעשה ניסיון נוסף אבל בצורה אחרת

ככה שלב ראשון לך למקום ריק ופשוט תלחץ נניח על צבע אדום בלי לסמן כלום ואז יופי לך תחילת של קוד
מתחת לקוד תרד שורה ותרשום סתם מילה שאותה נצבע ואז לייד רובליקת "צבע" יש לך לינק שרשום עליו
"סגור את כל התגיות הפתוחות " תלחץ עליו והוא ירשום כבר את הקוד המסיים ושלח את ההודעה ...


מילה



סוף סוף

sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 16:47   #18
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by sardin@19 Mar 2005, 03:49 PM



סוף סוף

הנמה
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 16:57   #19
POIUY
משתמש פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2004
הודעות: 238
POIUY is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

איך מוסיפים גרף מבורסה גרף ?
POIUY מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-03-05, 17:01   #20
sardin
משתמש מתקדם
 
תאריך הצטרפות: Mar 2005
הודעות: 955
sardin is an unknown quantity at this point
ברירת מחדל

ציטוט:
Originally posted by POIUY@19 Mar 2005, 04:05 PM
איך מוסיפים גרף מבורסה גרף ?
שמור את הגרף בתיקיה כלשהיא ,לאחר מכן בעת עריכת הודעה רד למטה בצד שמאל למטה יש " עיין" גש לשם מצא את המקום בו שמרת את הגרף ופתח אותו
sardin מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי

קפיצה לפורום


מסחר בבורסה, מסחר במטח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:46.


מופעל על: vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.