![]() |
#1 |
משתמש מתחיל
![]() |
![]()
היי ,
התקיים פה דיון לאחרונה על מערכת המסחר הישראלית בזולו-טרייד. רציתי להביא לתשומת לבכם את מערכת המסחר שלי , שרשומה תחת שמי המלא - עופר וולפסון (כתובת הבנק היא בארה"ב ולכן הדגל האמריקני). אין לי עוד מערכות בזולו. זו המערכת היחידה ולדעתי מי שבטוח ביכולות המערכת שלו לא צריך להסתתר מאחורי כינויים פיקטיביים. אני עצמי סוחר מהימים האחרונים במערכת באופן מלא באמצעות חשבון שמקושר אליה בזולו (וסוחר בה מספר שנים באמצעות חשבון מט"ח שלא קשור לזולו). לצפייה במערכת עקבו אחרי הלינק בהודעה השנייה בשרשור. כמה נתונים סטטיסטיים: * נכון לעכשיו, זולו מדרג את המערכת באזור המקום ה-159. * אחוזי ההצלחה הם מתחת ל-50% מפני שהמערכת מקפידה על ניהול כספים ויוצאת בסטופ לוסים צמודים יחסית מבלי לגרור הפסדים עד שהם הופכים לרווח (קצת בדומה ל-FOREXTECHNO הרוסי המדורג במקום השני). * בתוך 10 שבועות הושגו מעל 800 פיפסים! ![]() * המערכת מבצעת מעט מאוד עסקאות ביחס למקובל בזולו (רק 8-20 בחודש בממוצע). אני לא מנסה לעשות כמה שיותר עסקאות רק לשם העמלה, אלא רק כאשר מופיעה עסקה בהתאם לכללי המערכת. אם למישהו יש שאלות נוספות ומעוניין בתמיכה לגבי המערכת ניתן לקבלה כאן בפורום או בפנייה פרטית. עופר וולפסון נערך לאחרונה על ידי owolfson, 19-01-11 בשעה 01:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
משתמש פעיל
![]() |
![]()
עוד ספקי איתותים מישראל
barny pips monster BRSTFOREX available nfxg1ap2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש מתחיל
![]() |
![]()
חודש ינואר נגמר ואנחנו כבר מעל ל-1,100 פיפסים ברווח (360 בינואר ועוד עסקה ראשונה נוספת ברווח של 205 פיפסים ב-1 בפברואר).
שימו לב לנפח המסחר הנמוך מאוד ביחס ל-99% מהמערכות האחרות באתר. המשמעות היא שיש לכם פחות עסקאות שסובלות ממעידה (slippage) והיכולת לשחזר ביצועי ספק עולה. כמו כן, המערכת לא לוקחת סיכונים מיותרים ומתנהלת על-פי כללי ניהול כספים הגיוניים: כאן לא תמצאו נסיון להרוויח 10 פיפסים ולסכן 200 בדרך. נתון ההפסד המקסימלי בירידה - שלושה חודשים : 16% לעומת 20% בחצי שנתי ובשנתי. הצטרפו בתור דמו למערכת. למי שיש שאלות מוזמן לפנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
משתמש מתחיל
![]() |
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
משתמש מתקדם
![]() |
![]()
מה המצב נכון להיום ?
![]() או ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
משתמש מתקדם
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משתמש מתקדם
![]() |
![]()
ממרץ 2011 השיטה עוברת תקופה לא קלה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
נפתח חשבון לייב בזולו, אני אעדכן כאן קבוע - 1000$ הפקדה | algo_trader | פורום מט"ח | 514 | 08-04-11 08:39 |
אולי אפשר התייחסות מקצועית לאחד הסוחרים בזולו | algo_trader | פורום מט"ח | 29 | 03-10-10 00:22 |
הידעתם שעלתה סקירה שבועית חדשה | gozer | פורום מט"ח | 3 | 12-03-07 02:08 |
הידעתם שג'ק בר יו"ר טמפו | כריש | פורום קישקושים | 3 | 07-03-07 00:40 |
הידעתם שג'ק בר יו"ר טמפו | כריש | פורום מעוף | 0 | 01-01-70 03:00 |
|
|