![]() |
#1 |
משתמש מתחיל
![]() |
![]()
מוקדש לכל הטריידרים שרק מתחילים ללמוד את תחום המסחר הבורסאי
![]() ![]() אני זוכר את עצמי בתחילת הדרך, כמה קשה ומסורבל נראה עבורי תחום המסחר, היו לי בזמנו אלף ואחת שאלות ולא היה את מי לשאול. היו כמובן מכללות שונות שהציעו לעבור אצלם הכשרה והבטיחו לאחר סיום הקורס הצלחות מסחררות, אך טוב שלא שמעתי בקולם והחלטתי כבר ללמוד לבד מהספרים. בלי לפגוע באף אחד ובאף מכללה שמעבירה קורסים דומים - אני ממליץ לכם בחום לשבת וללמוד את הכל לבד. נכון להיום צברתי ספרייה די רחבה של ספרי מסחר למינהם והלינק לאותה ספרייה נמצא בתגית תחת שם "ספרות מומלצת", יש שם רשימה מלאה של הספרים + לינק ל-GOOGLE_DRIVE שלי בו תמצאו לינק ל-TORRENT , תורידו ותתחילו לחרוש עליהם. בנוסף הייתי רוצה לשתף את כולכם בוידאו קורסים וסמינריים סופר איכותיים למסחר, הנה הרשימה : Candlestick Training Videos Larry Williams James Dalton - Fields of Vision LightTrader Steve Nison - Candlesticks Re-Ignited Steve Nison - Profiting From Forex Steve Nison - Profiting with japanese candlestick charts Steve Nison - Secrets to becoming a samurai trader Stock Trading Success The art of trading a correction Timothy Sykes - PennyStocking Timothy Sykes - PennyStocking Part Deux Timothy Sykes - Read SEC Filings Timothy Sykes - ShortStocking Timothy Sykes - TIMFundamentals Timothy Sykes - TIMFundamentals Part Deux Timothy Sykes - TIMRaw Timothy Sykes - TIMTactics Wall Street Training Self-Study Course לינק ל-GOOGLE_DRIVE שלי : https://drive.google.com/folderview?...kU&usp=sharing תהנו אנשים :) נערך לאחרונה על ידי stepashkin, 23-04-13 בשעה 03:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש מתחיל
![]() |
![]()
תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סקירת וידאו - לקראת הפקיעה | moranach | מניות וניתוח טכני | 2 | 26-12-07 16:36 |
קורסים למעוף | עמי חן | פורום מעוף | 5 | 28-12-06 18:07 |
סקירת וידאו יומית בעברית | fxTrade | פורום מט"ח | 0 | 09-06-06 23:19 |
ERU\USD ניתוח ויזואלי (וידאו וקול) | titer | פורום מט"ח | 21 | 06-01-06 20:42 |
|
|